Ouders en school: samen één

Op de Regenboog geloven we in de driehoek school – ouders – kind. Leren gaat beter als school en ouders samenwerken. En dus betrekken wij u graag bij onze school. 

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat uw kind op de Regenboog het beste uit zichzelf haalt. Als team staan we open voor uw signalen, uw mening en uw (kritische) opmerkingen. We waarderen alle input die beter onderwijs aan uw kind mogelijk maakt. Daarbij vertrouwen we op uw support en belangstelling. Voor het onderwijs dat we bieden en de manier waarop we uw kind ondersteunen.

Makkelijk contact tussen ouders en leerkrachten vinden we belangrijk op de Regenboog. Dus wilt u iets bespreken? Of hebt u vragen? Maak dan gewoon een afspraak met de leerkracht, directeur of IB’er. Ook is er elke maandag een inloopuur in onze speciale Ouderkamer. We vinden het fijn als u onze ouderavonden en informatiebijeenkomsten bezoekt. En wilt u als ouder een grotere rol vervullen? U kunt officieel meedenken over onze school in de Medezeggenschapsraad en de Ouderraad.