Downloads

Op deze pagina vindt u diverse praktische downloads ten behoeve van het onderwijs op basisschool de Regenboog.

 

De protocollen die algemeen geldend zijn voor de scholen binnen onze stichting, vindt u hier, op de website van onze stichting, Optimus Primair Onderwijs.

 

 

 • In onze folder kunt u in één oogopslag zien waar wij als Regenboog voor staan.
   
 • Interesse in het hoogbegaafdenonderwijs dat wij bieden op basisschool de Regenboog? Door deze folder krijgt u direct een beeld over wat u van ons kunt verwachten.
   
 • Veel evenementen kunnen we voorafgaand aan het schooljaar al plannen en melden wij alvast aan u in de vorm van onze ouderkalender. Elke oudste leerling ontvangt bij de start van het schooljaar een papieren exemplaar. Wilt u een digitale versie, dan kunt u die hier downloaden.
   
 • In de schoolgids staat veel praktische informatie over onze school, ons onderwijs en alles daaromheen. Wilt u iets weten over onze visie, onze manier van werken of over bepaalde afspraken; u vindt het terug in onze schoolgids.
   
 • Wilt u verlof aanvragen voor uw kind(eren), dan kunt u dat aangeven via bovenstaand formulier. U vult het formulier in en mag het dan afgeven aan onze directeur Anja Selten of aan de leerkracht. U hoort zo spoedig mogelijk of het verlof wordt toegekend. De papieren versie is ook op school verkrijgbaar bij de kast naast de balie van onze conciërge.
   
 • De school stelt grenzen aan leerlingen die zich niet aan de schoolregels houden. Het doel van de aanpak in ons gedragsprotocol is dat leerlingen leren van hun vergissingen en dat er een gedragsverbetering plaatsvindt.
   
 • Op onze school werken we volgens het Werkconcept Critical Skills. Bent u nieuwsgierig naar het beleid dat wij hier rondom voeren, dan kunt u meer informatie vinden in bovenstaand document.